Montrebei

Ovelles del Montsec

Sant Jaume de Cas

Àger

Vilanova de Meià

Ull del Montsec

Sant Pere de Ponts

Santa Maria de Palau de Rialb

Monestir de les Avellanes

Embassament de Santa Anna

Castell de Montsonís

Sessió sobre: Present i futur del turisme rural

17 de maig, a les 20 hores a  l’Ajuntament de la Baronia de Rialb
El turisme rural ha pres una volada important a tota la zona del Montsec. Avui en dia hi ha 34 nuclis habitats amb algun establiment, comptabilitzant  cases de pagès i allotjaments rurals, i també apartaments turístics.  Cada cop mobilitat més gent, pagesos o no; gent de tota la vida o nouvinguts.

És una activitat amb futur, però també amb molts reptes plantejats. Reptes per millorar la qualitat i la professionalitat, per aprofitar plenament les noves tecnologies de comunicació, per augmentar el grau d’ocupació, per augmentar l’abast territorial de la demanda, per coordinar-se millor amb el conjunt d’activitats que ofereix la zona del Montsec. Són temes que s’han d’incloure al debat.

També es vol debatre sobre els productes i recursos turístics de la Zona del Montsec. Que porta realment la gent al territori? Quins són els productes turístics estratègics que haurien d’encapçalar la promoció turística? Quina imatge volem oferir del Montsec? L’opinió dels empresaris de turisme rural, en contacte permanent amb els visitants, és fonamental.

Turisme Rural
Turisme Rural