Montrebei

Ovelles del Montsec

Sant Jaume de Cas

Àger

Vilanova de Meià

Ull del Montsec

Sant Pere de Ponts

Santa Maria de Palau de Rialb

Monestir de les Avellanes

Embassament de Santa Anna

Castell de Montsonís

Sessió sobre: Present i futur dels serveis i activitats turístiques

31 de maig, a les 20 hores a l’Hotel Terradets
El turisme va guanyant importància dins de  l’economia de la zona del Montsec i van sorgint noves activitats que s’hi poden desenvolupar. Avui en dia hi ha unes 25 empreses de serveis turístics amb una oferta molt variada.

La zona del Montsec ofereix moltes possibilitats per a l’aventura, el lleure i la cultura. Hi ha moltes coses a veure i moltes coses a fer. Això ha permès l’emergència d’un sector de serveis turístics cada cop més potent i amb activitats molts diverses: vol lliure, caiac, escalada, barranquisme, senderisme, BTT, cavalls, turisme cultural, etc.

Són activitats amb futur, però també amb molts reptes plantejats. Reptes per ampliar l’oferta, per millorar la qualitat i la professionalitat, per reduir l’estacionalitat, per aprofitar plenament les noves tecnologies de comunicació i per augmentar l’abast territorial de la demanda, per coordinar-se millor amb el conjunt d’activitats que ofereix la zona del Montsec. Són temes que s’han d’incloure al debat.

També es vol debatre sobre els productes i recursos turístics de la Zona del Montsec. Que porta realment la gent al territori? Quins són els productes turístics estratègics que haurien d’encapçalar la promoció turística? Quina imatge volem oferir del Montsec? L’opinió dels empresaris dels serveis turístics, en contacte permanent amb els visitants, és fonamental.

Allotjament Turístic
Serveis Turístics