Montrebei

Ovelles del Montsec

Sant Jaume de Cas

Àger

Vilanova de Meià

Ull del Montsec

Sant Pere de Ponts

Santa Maria de Palau de Rialb

Monestir de les Avellanes

Embassament de Santa Anna

Castell de Montsonís

Sessió sobre: Present i futur de l’allotjament turístic

23 de maig, a les 20 hores al Monestir de les Avellanes
El turisme va guanyant importància dins de  l’economia de la zona del Montsec. Avui en dia hi ha 110 establiments d’allotjament turístic, entre els quals 19 d’hosteleria, 3 càmpings i 13 instal·lacions juvenils. En total, hi ha 45 pobles amb algun establiment d’allotjament turístic.

És una activitat amb futur, però també amb molts reptes plantejats. Reptes per ampliar l’oferta, per millorar la qualitat i la professionalitat, per augmentar el grau d’ocupació, per aprofitar plenament les noves tecnologies de comunicació i per augmentar l’abast territorial de la demanda, per coordinar-se millor amb el conjunt d’activitats que ofereix la zona del Montsec. Són temes que s’han d’incloure al debat.

També es vol debatre sobre els productes i recursos turístics de la Zona del Montsec. Que porta realment la gent al territori? Quins són els productes turístics estratègics que haurien d’encapçalar la promoció turística? Quina imatge volem oferir del Montsec? L’opinió dels empresaris dels establiments d’allotjament turístic, en contacte permanent amb els visitants, és fonamental.

Allotjament Turístic
Allotjament Turístic